Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Αριθ. Πρωτ.14994               Αθήνα 2/4/2013

Προς
Σωματεία Μέλη ΕΟΒΕΑΜΜ

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Όπως σας είναι ήδη γνωστό η  Έκθεση «Autotec» θα πραγματοποιηθεί 19-21 Απριλίου 2013 στο εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης, υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας μας.
Η Έκθεση , η οποία θα παρουσιάσει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο των συνεργείων, των φανοβαφείων, των ηλεκτρολογείων, των βουλκανιζατέρ, των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ θα γίνει ο τόπος συγκέντρωσης όλων των τελευταίων τεχνολογιών και υπηρεσιών που θα συμβάλουν  σημαντικά στην ανάπτυξη  του πελατολογίου και την αύξηση των πωλήσεων για τα συνεργεία και τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης «Autotec», θα διοργανωθούν 2 Ημερίδες, που θα αφορούν στην πετρελαιοκίνηση και στα ABS φορτηγών και αυτοκινήτων. Για το ακριβές πρόγραμμα και την αναλυτική θεματολογία των Ημερίδων, θα σας ενημερώσουμε άμεσα με επόμενη επιστολή.

Σας παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε τα μέλη σας για τη σημαντική αυτή Έκθεση και να τους παροτρύνετε να την επισκεφθούν. Για όλους μας, η Έκθεση αυτή θα αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των επιχειρήσεών μας, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία μας και δεν πρέπει να λείψει κανείς.  
Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, οι διοργανωτές στο πλαίσιο της διευκόλυνσης της προσέλευσης στην Έκθεση θα καλύψουν για όσους μετακινηθούν ομαδικά μέσω του Συλλόγου σας το κόστος του πούλμαν, με τη μόνη προϋπόθεση, ο αριθμός των ενδιαφερόμενων να συμπληρώνει όλες τις θέσεις του εκάστοτε πούλμαν.

Σας ευχαριστούμε ακόμα μία φορά για τη συνεργασία
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας
 Αθανάσιος Νικολόπουλος                             Χρήστος Ευαγγέλου