Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΒΕΕ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Γ.Γ. ΚΚΕ


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αριστοτέλους 46, 104 33 ΑΘΗΝΑ, Τηλ.: 38.16.600, fax:210. 38.20.735, www.gsevee.gr

Γ Σ Ε Β Ε Ε

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Συνάντηση ΓΣΕΒΕΕ με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.
Το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., κ Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό.

Στη συνάντηση, η ΓΣΕΒΕΕ εξέθεσε τις απόψεις της για τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, τις «ρυθμίσεις» για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ και τους πλειστηριασμούς που οδηγούν σε ασφυξία εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενους, καθώς επίσης και για τις απαράδεκτες αλλαγές στις επαγγελματικές μισθώσεις.

Ακόμη, το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. για την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε η Γενική Συνομοσπονδία ,αναφορικά με την μη απόδοση στον ΟΑΕΔ 100 περίπου εκατ. ευρώ που έχουν εισπραχθεί από όλους τους ασφαλισμένους και απασχολούμενους που ανήκουν στον ασφαλιστικό οργανισμό ΟΑΕΕ.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ παρουσίασε στον κ. Κουτσούμπα τα μέτρα που πρότεινε η Γενική Συνομοσπονδία στην κυβέρνηση για την ανακούφιση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και αυτοαπασχολούμενων που επλήγησαν από το σεισμό της Κεφαλονιάς.