Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου για την Εργατκή Πρωτομαγιά

Αριθ. Πρωτ. 15459                                  Αθήνα 29/4/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY


Η Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων και Μοτοσικλετών χαιρετίζει και τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μια ημέρα που συνδέθηκε με σκληρούς αγώνες για την διεκδίκηση των αυτονόητων αγαθών για κάθε άνθρωπο παιδεία , υγεία, ασφάλεια.

Η φετινή Πρωτομαγιά όμως βρίσκει για ακόμη μια χρονιά τη χώρα μας σε μια κρίσιμη φάση, σε μια φάση όπου πλέον τίποτα από τα ανωτέρω δεν θεωρείται αυτονόητο, με τον ελληνικό λαό να οδηγείται σε τραγικά αδιέξοδα, την ανεργία σε πρωτοφανή ύψη, αυτοκτονίες, κατάργηση δικαιωμάτων και κατακτήσεων, φοροεπιδρομές , μειώσεις μισθών και συντάξεων και το κοινωνικό κράτος σε πλήρη διάλυση.

Οι μικροί και πολύ μικροί επιχειρηματίες συνεχίζουν να πληρώνουν το τίμημα αυτής της κατ΄εξακολούθηση εγκληματικής πολιτικής, της πολιτικής που οδήγησε σε ύφεση , την φτωχοποίηση , την πολιτική εξαφάνιση, στο κατακερματισμό και εν τέλει στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας.

Η φετινή Πρωτομαγιά μπορεί να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για αλλαγή πορείας, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την ευκαιρία να δείξουμε την αντίθεσή μας έμπρακτα και να διαμαρτυρηθούμε για αυτή τη συνεχόμενη εξαντλητική πολιτική .

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Νικολόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέαs

Χρήστος Ευαγγέλου